Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Δημοσίευμα στο enikos.gr 10.4.2014

http://www.enikos.gr/society/227628,Alexiadhs:_Kleinoyn_matia_se_pa8ogeneies.html

Από τη συνέντευξη στο Real Fm 97,8 αναφορά στην οποία έκανε το enikos.gr

Αλεξιάδης: Κλείνουν μάτια σε παθογένειες της Ελλάδας


«Στελέχη της τεχνικής βοήθειας της τρόικας ασκούν στην ουσία διοίκηση και επιβάλλουν λειτουργίες», ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας στον Real Fm, 97,8, στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου.
«Σε πάρα πολλές υπηρεσίες μας πλέον, κυκλοφορούν μαζί με υπηρεσιακά στελέχη και στελέχη της τεχνικής βοήθειας της τρόικας και υποτίθεται ότι είναι στις υπηρεσίες μας για να μας βοηθάνε. Εμείς δεν αρνούμαστε καμία βοήθεια. Όμως οι κυρίες και οι κύριοι ασκούν στην ουσία διοίκηση και επιβάλλουν λειτουργίες», είπε χαρακτηριστικά.
«Επειδή εγώ θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα Σύνταγμα, Βουλή και νόμοι σε αυτό το κράτος θέλω να καταγγείλω ότι αυτό είναι απαράδεκτο», τόνισε ο κ. Αλεξιάδης και πρόσθεσε:
«Δεν μπορώ να καταλάβω πως από τη μία θέλουν να επιβάλλουν κάποιες διαδικασίες Ευρώπης και πως από την άλλη κλείνουν τα μάτια σε κάποιες παθογένειες της Ελλάδας».
«Δεν τους είδα να αντιδρούν και να φωνάζουν σε περίεργες τροπολογίες που περνάνε και ωφελούνται κάποιοι, να φωνάζουν γιατί ακόμα υπάρχει κομματισμός στις φορολογικές υπηρεσίες.  Βάζουν κάποιους στόχους και λένε εισπράξτε τα ληξιπρόθεσμα χρέη αλλά πίσω από αυτά κρύβονται ανθρώπινες, οικογενειακές ή επιχειρηματικές τραγωδίες», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου