Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Άρθρο από το Βήμα.gr 20.07.2015

Δημοσίευμα απο το Βήμα:

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=723759



Τρύφων Αλεξιάδης: Ξεκινούν άμεσα έλεγχοι κατά της φοροδιαφυγής

Απέρχεται η Νάντια Βαλαβάνη από το υπουργείο Οικονομικών




Στην ομιλία της η απερχόμενη αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη δήλωσε ότι « δυσβάσταχτα είναι τα βάρη που θα υποστούν οι εργαζόμενοι. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα αυτό το διάστημα. Κάναμε πιο ουσιαστικά πράγματα για τους αγρότες που όμως τώρα τα παίρνει το νέο πλαίσιο.»

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης αναφερόμενος στη φοροδιαφυγή τόνισε ότι «θα γίνουν πράξη όσα τόσα χρόνια σχεδιάζαμε κατά της φοροδιαφυγής. Έχω πλήρη ευθύνη της βαρύτητας του έργου. Βασική μου αρχή να λύνω προβλήματα και όχι να τα περιγράφω. Αξιοποιούμε ό,τι θετικό υπήρχε από την προηγούμενη περίοδο και από την κ. Βαλαβάνη, αλλά και από τους προηγούμενους υπουργούς, γιατί έχουμε μπροστά μας μικρές και μεγάλες μάχες. Ξεκινούν άμεσα έλεγχοι κατά της φοροδιαφυγής. Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις. Θα φέρουμε αποτελέσματα που κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Θα υπάρχει ενημέρωση για τα πάντα, δεν χρειάζεται να μας κυνηγάτε για μια δήλωση.»

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος ευχαρίστησε την Νάντια Βαλαβάνη για τη δουλειά που έκανε επί 6 μήνες. Η φοροδιαφυγή είναι ένα βασικό ζήτημα της διαπραγμάτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου